GeekyPanda

Geeky Panda

09-31542628

palvelu@geekypanda.fi

Sitratori 5, 00420 Helsinki

GeekyPandan UKK
Jokaisesta sivustosta annetaan erillinen sähköpostitarjous. Hintaan vaikuttavat mm. sivuston laajuus, kieliversiot, tekniset ominaisuudet ja sisällön luomisen tarve.
Useimmat sivustot toteutamme HTML:n ja CSS:n avulla, sillä se tarjoaa parhaan muokattavuuden ja toimintavarmuuden sivustolle. Jos asiakas haluaa välttämättä itse muokata sivustoaan, silloin toteutamme sivuston WordPress julkaisualustalla, jota on aika helppo hallinnoida itsenäisesti.
Meillä ei ole minkäänlaisia ylläpitokuluja. Tarvitset toki sivustollesi webhotellin ja domainin, ja pääsääntöisesti asennamme sivustot asiakkaiden nykyisiin webhotelleihin, joiden kautta myös domainin ajoittainen uusiminen tehdään, eli käytännössä sivustosta kuitenkin koituu muutaman kympin vuosikulu, joskaan ei meidän palveluista.
Tarjoamme asiakkaillemme maksuttoman ja aikarajattoman tukipalvelun, johon sisältyy enintään viisi muutostyötä tai korjausta kuukaudessa.
Kyllä. Halutessasi suunnittelemme sinulle täysin uuden logon ja se sisältyy kotisivun hintaan. Suurin osa asiakkaistamme kuitenkin haluaa säilyttää nykyisen logonsa.